TERMENI SI CONDITII

TERMENI SI CONDITII

Folosirea acestui site implica acceptarea termenilor si conditiilor de mai jos. Recomandam citirea cu atentie a acestora.B&R CYCLES SRL isi asuma dreptul de a modifica aceste prevederi fara o alta notificare. Cea mai recenta versiune poate fi accesata in aceasta pagina.

Accesul/vizitarea acestui website de catre dumneavoastra se supune Termenilor si conditiilor de ultilizare, si implica acceptul explicit al dumneavoastra cu privire la acestea si reprezinta intelegerea dintre parti.

Relatia dintre parti este guvernata de urmatoarele acte normative:

  • OG nr. 21/1992 privind protectia consumatorilor
  • OUG nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor incheiate cu profesionistii
  • Legea nr. 363/2007 privind combaterea practicilor incorecte ale comerciantilor in relatia cu consumatorii si armonizarea reglementarilor cu legislatia europeana privind protectia consumatorilor
  • Legea 365/2002 privind comertul electronic

B&R CYCLES SRL garanteaza utilizatorului acces limitat, in interes personal (efectuarea de comenzi online, informare), pe site-ul www.brcycles.ro si nu ii confera dreptul de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau fara acordul prealabil scris al acesteia.

Intregul continut al site-ului www.brcycles.ro  – imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica web, email-uri, scripturi, programe si alte date – este proprietatea ,B&R CYCLES SRL si a furnizorilor sai si este aparat de Legea pentru protectia drepturilor de autor (legea nr. 8/1996) si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul B&R CYCLES SRL a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legislatiei in vigoare.

Domeniul ,www.brcycles.ro este detinut de catre B&R CYCLES SRL. Utilizarea acestei marci, a domeniului sau a numelor de comercializare, siglelor si emblemelor, in forma directa sau „ascunsa” (de tipul, dar nu limitat la, meta taguri sau alte tehnici de indexare, cautare web) fara permisiunea prealabila scrisa este interzisa si se pedepseste conform legii.

Produsele prezentate pe ,www.brcycles.ro sunt comercializare de B&R CYCLES SRL. Preturile produselor pot fi schimbate oricand. Verificati pretul final de vanzare inainte de a achizitiona un produs.

 VA RUGAM SA CITITI CU ATENTIE „TERMENII SI CONDITIILE” INAINTE DE A UTILIZA ACEST WEBSITE SI DE A EFECTUA ORICE COMANDA PRIN INTERMEDIUL ACESTUIA

B&R CYCLES SRL își rezervă dreptul de a modifica în orice moment Termenii și Condiţiile, fără o notificare prealabilă. B&R CYCLES SRL îşi rezervă dreptul de a modifica sau de a adăuga noi reguli şi restricţii în ceea ce priveşte conţinutul Website-ului, în orice moment, fără o notificare prealabilă. B&R CYCLES SRL îşi rezervă dreptul de a modifica sau actualiza orice serviciu sau drept de utilizare al oricărui serviciu, în orice moment, fără o notificare prealabilă.
Orice modificări aduse Termenilor și Condiţiilor vor intra în vigoare numai pentru comenzile noi, înregistrate după publicarea modificărilor respective pe acest Website. Astfel, vă rugăm să verificați secțiunea aferentă Termenilor si Condiţiilor, înainte de fiecare comandă, pentru că este posibil să fi intervenit modificări de la ultima vizită.
2. PREAMBUL
Prezentele Termeni și Condiții se aplică exclusiv între B&R CYCLES SRL și orice persoană care vizitează Website-ul, denumită în continuare ‘Utilizator’, sau achiziționează produse și/sau servicii de pe Website, denumită în continuare “Cumpărător” de pe Website, denumite în mod colectiv ‘Părțile’.
Prin utilizarea acestui Website confirmați că sunteți major sau că ați primit permisiunea părinților și că aveți capacitatea juridică de a încheia un contract și de a plasa ulterior o comandă pe Website
3. DEFINITII
Termenii și Condițiile se vor aplica tuturor vânzărilor de produse și/sau servicii comercializate de către B&R CYCLES SRL prin intermediul Website-ului. În cuprinsul Termenilor și Condițiilor, termenii de mai jos vor avea următoarea semnificație:
Utilizator – orice persoană fizică sau juridică care accesează, în orice mod, Website-ul.
Cumpărătorul consumator – orice persoană fizică care, prin înregistrarea unei comenzi online pe acest site web, acționează în alte scopuri decât cele specifice activității sale comerciale sau profesionale, având, potrivit legii, calitatea de consumator.
Cumpărătorul profesionist – orice persoană fizică sau juridică, precum și orice altă entitatea care, prin înregistrarea unei comenzi online pe acest site web, acționează în scopurile specifice activității sale comerciale sau profesionale, neavând potrivit legii, calitatea de consumator.
Vânzătorul – B&R CYCLES SRL
Comanda – solicitarea transmisă de către Cumpărător, prin parcurgerea etapelor tehnice necesare, în vederea achiziționării de Produse și/sau Servicii comercializate online, în condițiile prevăzute de Termeni și Condiții, de către B&R CYCLES SRL.
Produs – orice bun comercializat de către B&R CYCLES pe acest Website, solicitat de către Cumpărător prin Comanda înregistrată care urmează să fie livrat de către Vânzător, în condițiile prevăzute în Termeni și Condiții.
Serviciu – orice serviciu comercializat de B&R CYCLES SRL pe acest Website, solicitat de către Cumpărător prin Comanda înregistrată, care urmează să fie prestat de către Vânzător, în condițiile prevăzute în Termeni și Condiții.
Contract – contractul încheiat de către Cumpărător, în conformitate cu Termenii și Condițiile expres acceptate de acesta, și B&R CYCLES SRL , la momentul confirmării de către B&R CYCLES SRL, pe un suport durabil, a Comenzii transmise de către Cumpărător.
Secţiune – o secţiune de pe Website
Newsletter – mijlocul de informare periodic, exclusiv electronic, respectiv poșta electronică (e-mail, SMS), asupra produselor, serviciilor și/sau promotiilor desfășurate de către B&R CYCLES SRL într-o anumită perioadă, fără nici un angajament din partea B&R CYCLES SRL cu referire la informațiile conținute de acesta.
Tranzacție – încasare sau rambursare a unei sume rezultată din vânzarea unui produs / serviciu de către B&R CYCLES SRL către Cumpărător, prin utilizarea serviciilor procesatorului de carduri agreat de către B&R CYCLES SRL, indiferent de modalitatea de livrare;
Conținut are următoarea definiție:
– toate informațiile de pe Website care pot fi vizitate, vizualizate sau altfel accesate prin utilizarea unui echipament numeric;
– conținutul oricărui e-mail trimis Utilizatorilor și/sau Cumpărătorilor de către B& R CYCLES SRL prin mijloace electronice și/sau orice alt mijloc de comunicare disponibil;
– orice informație comunicată prin orice mijloc de către B&R CYCLES SRL Utilizatorului și/sau Cumpărătorului, conform datelor de contact, specificate sau nu de către acesta;
– informații legate de produsele, serviciile și/sau tarifele practicate de B&R CYCLES SRL într-o anumită perioadă;
– informații legate de produsele, serviciile și/sau tarifele practicate de catre un terț cu care B&R CYCLES SRL are încheiate contracte de parteneriat, într-o anumită perioadă;
– date referitoare la B&R CYCLES SRL sau alte date privilegiate ale acesteia.
Campanie – acțiunea de a expune în scop comercial, exclusiv în mod electronic și doar prin intermediul Website-ului un număr finit de produse având un stoc limitat și predefinit, pentru o perioadă limitată de timp stabilită de către B&R CYCLES SRL.
Specificații – toate specificațiile și/sau descrierile Produselor și/sau Serviciilor așa cum sunt precizate pe Website.
4. DOCUMENTE CONTRACTUALE
4.1. Prin inregistrarea unei Comenzi pe Website, Cumpărătorul este de acord cu forma de comunicare (telefonic sau e-mail) prin care Vânzătorul își derulează operațiunile comerciale.
4.2. Notificarea primită de către Cumpărător, după efectuarea Comenzii are rol de informare și nu reprezintă acceptarea Comenzii. Această notificare se face electronic (e-mail), prin sms sau telefonic.
4.3. Pentru motive justificate, Vânzătorul își rezervă dreptul de a modifica cantitatea Produselor si/sau Serviciilor din Comanda. Daca modifică cantitatea de Produse și/sau Servicii din Comandă Vânzătorul va anunța Cumpărătorul pe adresa de e-mail sau la numărul de telefon puse la dispoziția Vânzătorului la efectuarea Comenzii. Dacă clientul nu este de acord cu noua Comandă acesta o poate modifica/anula, iar Vânzătorul va returna suma plătită de Cumpărător în maxim 14 zile de la confirmarea modificării/anulării comenzii. Pentru plata cu cardul, dacă valoarea comenzii modificate este mai mare ca valoarea comenzii inițiale, Cumpărătorul va trebui să inițieze o nouă comandă.
4.4. Contractul se considera încheiat între Vânzător și Cumpărător în momentul primirii de către Cumpăraăor de la Vânzător, prin intermediul poștei electronice și/sau SMS a notificării de expediere a Comenzii.
4.5. Informațiile puse la dispoziție de către Vânzător pe Website vor sta la baza Contractului, în completarea acestuia putând fi și alte documente cum ar fi certificatul de garanție și/sau certificatul de conformitate emis de către Vânzător sau un furnizor al acestuia pentru Produsele achiziționate.
4.6 Facturile care confirma achizitia produselor de catre dvs. vor fi emise in format electronic si transmise la adresa de e-mail specificata de dvs la crearea contului de utilizator pe Website.
5/ INFORMATII DESPRE COMENZILE ONLINE
5.1. B&R CYCLES SRL ia toate măsurile pentru ca informaţiile publicate pe Website, inclusiv descrierea Produselor şi a Serviciilor, precum și preţurile listate, să fie, în orice moment, corecte şi complete. Cu toate acestea, se pot face și greşeli. În asemenea situații, B&R CYCLES SRL va încerca să înlăture toate erorile survenite în cel mai scurt timp posibil. În cazul în care B&R CYCLES SRL constată că eroarea respectivă a afectat/influențat Comanda dumneavoastră sau Contractul valabil încheiat, va încerca să vă informeze în cel mai scurt timp posibil, oferindu-vă atât posibilitatea reconfirmării Comenzii/a Contractului, cât și posibilitatea anulării acesteia/acestuia.
5.2. Trebuie să ştiți că:
– culorile Produselor, astfel cum sunt prezentate pe Website, pot fi diferite în realitate, pentru că depind de mai mulţi factori, inclusiv, dar fără a se limita la, setările monitorului dumneavoastră;
– dimensiunile şi forma Produselor pot fi diferite în realitate faţă de modul în care apar pe Website, de aceea, vă rugăm să aveți în vedere că este responsabilitatea dumneavoastră să verificați ca mărimea reală a fiecărui Produs să corespundă scopului pentru care ați achiziționat respectivul Produs;
– fotografiile şi imaginile de pe Website au doar rol ilustrativ/orientativ. Pentru o descriere exactă a Produsului şi a detaliilor incluse, trebuie să citiți cu atenție descrierea corespunzătoare a Produsului sau să ne contactați la brcycles3@gmail.com
Produsele vor fi livrate numai în măsura în care sunt disponibile, existând astfel riscul să nu poată fi livrata Comanda. De asemenea, B&R CYCLES SRL își rezervă dreptul de a retrage orice Produs de la vânzare, în orice moment. În asemenea situații, singura responsabilitate a B&R CYCLES SRL față de dumneavoastră este rambursarea integrală a sumelor plătite pentru respectivele Produse pe care nu le mai poate furniza/le-a retras de la comercializare;
B&R CYCLES SRL depune toate eforturile pentru a livra Produsele în conformitate cu data de livrare asumată, menționată în emailul cu detalii despre livrare, transmis potrivit prevederilor din secțiunea 10. Menționăm că toate informațiile cu privire la livrare oferite de B&R CYCLES SRL (pe website, la telefon sau prin email) sunt doar cu titlu estimativ şi, de aceea, pot varia de la caz la caz. Vă rugăm să consultați Secțiunea 10 pentru mai multe informaţii despre livrare;
5.3. Nu este permisă utilizarea acestui Website în scopul introducerii în mod deliberat de viruşi sau orice alt program sau material care poate fi tehnic dăunător sau distructiv. Sunt interzise încercările de acces neautorizat la acest Website, la serverul pe care este găzduit acesta sau la orice alt server, calculator sau bază de date în legatură cu acest site web. Prin acceptarea Termenilor și Condițiilor vă angajați să nu atacați acest Website prin intermediul unui atac de blocare a serviciului sau de blocare distribuită a serviciului.
Nerespectarea dispozițiilor din prezenta clauză va fi raportată autorităților competente în vederea aplicării sancțiunilor legale și va determina suspendarea imediată a dreptului de a utiliza acest Website.
B&R CYCLES SRL, deși depune toate eforturile pentru a asigura o navigare sigură pe Website, nu garantează ca acesta, serverele pe care este găzduit sau e-mailurile trimise sunt fără viruși sau alte componente informatice cu caracter potențial dăunător, că nu conține erori, omisiuni, defecțiuni, întârzieri sau întreruperi în operare sau transmitere, căderi de linie sau orice alți factori similari. Vă rugăm să aveți în vedere că folosiți Website-ul pe riscul propriu, B&R CYCLES SRL nefiind în niciun fel responsabilă pentru eventualele daune directe sau indirecte cauzate de utilizarea sau accesarea/vizitarea Website-ului sau ca urmare a utilizării informațiilor de pe Website. B&R CYCLES SRL nu răspunde de erorile sau omisiunile care pot interveni în redactarea sau prezentarea materialelor de pe site, fără ca prin această prevedere să fie afectate drepturile de care beneficiați, în temeiul legii. Astfel, este în avantajul dumneavoastră să vă asigurați că aveți instalate sisteme adecvate de apărare, menite să vă protejeze calculatorul de viruşi şi/sau orice alt conţinut dăunător.
B&R CYCLES SRL își rezervă dreptul de a anula Comenzile care privesc Produse și/sau Servicii afișate pe Website ca urmare a unor erori tehnice sau care, din cauza unor erori tehnice, prezintă prețuri evident eronate/derizorii (prețuri care pot fi, în mod rezonabil, apreciate ca eronate/derizorii de către consumatorul mediu), cu consecința restituirii întregii sume plătite de Cumpărător în considerarea comenzilor anulate, dacă este cazul.
Orice link-uri către alte Website-uri sau materiale ale unor terțe părți, dacă este cazul, postate pe Website sunt oferite exclusiv în scop informativ, iar B&R CYCLES SRL nu își asumă în nici un fel responsabilitatea pentru conținutul acestor Website-uri și materiale, pentru produsele sau serviciile promovate sau comercializate prin intermediul acestor Website-uri.
5.4. B&R CYCLES SRL are dreptul, în orice moment, să modifice, să suspende sau să înceteze comercializarea produselor online, parţial sau în totalitate, temporar sau permanent, cu sau fără notificare prealabilă. B&R CYCLES SRL nu va fi responsabilă pentru nici o modificare, suspendare sau întrerupere a disponibilităţii serviciului de comenzi online, fără ca prin această prevedere să se aducă atingere drepturilor pe care legea le recunoaște consumatorilor. De asemenea, Comenzile online valabil confirmate de către B&R CYCLES SRL, anterior operațiunilor de modificare, suspendare sau încetare dispuse, vor fi în mod corespunzător executate de B&R CYCLES SRL.
5.5. B&R CYCLES SRLva asigura confidențialitatea datelor dumneavoastră, respectiv a datelor de autentificare, parolei şi tuturor celorlalte detalii în legătură cu contul creat pe website-ul www.sportdeals.ro, în conformitate cu Politica de confidențialitate. Cu toate acestea, este responsabilitatea dumneavoastră să vă asigurați că informațiile privind contul creat pe Website rămân confidenţiale în orice moment și că nu vor fi transmise către terți. Prin acceptarea Termenilor și Condițiilor sunteți de acord să informați B&R CYCLES SRL în cel mai scurt timp posibil dacă aveți, în mod rezonabil, suspiciuni că securitatea contului dumneavoastră este în pericol.
5.6. Vă rugăm să aveți în vedere că puteți face o comandă valabilă pe Website numai dacă ați împlinit vârsta de 18 ani și doriți ca Produsele și/sau Serviciile să fie livrate/prestate pe teritoriul României. Este nevoie în mod necesar de o adresă de email valabilă/activă şi un număr de telefon la care puteți fi contactat cu uşurinţă.
5.7. Comercializarea online a Produselor are loc în sistem en-detail (comerț cu amănuntul), iar nu en-gros (comerț cu ridicata).
6. PRELUCRAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL
6.1. Datele dumneavoastră cu caracter personal sunt prelucrate în conformitate cu Politica de confidențialitate B&R CYCLES SRL.
6.2. Prin completarea formularelor specifice de pe Website, pentru crearea unui cont, transmiterea unei Comenzi și altele, vă exprimați consimțământul expres ca datele dumneavoastră cu caracter personal să fie prelucrate de către B&R CYCLES SRLîn scopurile menționate. Refuzul furnizării datelor solicitate de către B&R CYCLES SRL pentru efectuarea unei Comenzi, determină imposibilitatea B&R CYCLES SRL de a livra Comenzile respective.
6.3. În cazul în care vă modificați, prin utilizarea formularelor de pe Website, datele personale  furnizate deja către B&R CYCLES SRL și exista Comenzi în derulare, Comenzile respective își păstrează datele de la momentul efectuării Comenzii, iar livrarea Produselor se va face neluându-se în considerare noile date. B&R CYCLES SRL nu vă solicită, prin nici un mijloc de comunicare (telefon/e-mail etc.) informații confidențiale, parole personale etc. În cazul în care dumneavoastră divulgați astfel de date către terți, aceștia poartă întreaga responsabilitate pentru propriile acțiuni. În asemenea situații, B&R CYCLES SRL nu va fi responsabilă pentru nici un fel de prejudiciu.
7. INREGISTRAREA CA UTILIZATOR
7.1. Dacă vizitați Website-ul, chiar dacă nu achiziţionați produse și/sau servicii, aveți calitatea de utilizator.
7.2. Pentru a putea achiziționa produse și/sau servicii trebuie să vă înregistrați pe Website, prin crearea unui cont.
7.3. Puteți găsi informațiile necesare cu privire la înregistrare în secţiunea “Intră în cont”.
7.4. B&R CYCLES SRL poate refuza solicitarea de înregistrare în măsura în care constată că informațiile furnizate sunt în mod vădit neconforme cu realitatea
8. COMENZI
Cum să plasezi o comandă pe Website
8.1. Utilizatorul va consulta secțiunea „Cum comand?” pentru a obține toate informaţiile relevante despre etapele efectuării unei Comenzi. Înregistrarea Comenzii constituie o ofertă de achiziţionare a produselor de la Vânzător, supusă confirmării sale ulterioare.
8.2. La plasarea unei Comenzi, vi se va cere să urmați mai multe etape:
– adăugați produsele alese în coș;
– selectați modalitatea de livrare;
– selectați metoda de plată;
– efectuați plata, cu excepția plății ramburs
8.3. Odată înregistrată, Comanda nu mai poate fi modificată de către Cumpărător. În cazul în care doriți să modificați/anulați comanda vă rugăm să ne contactați la adresa de e-mail brcycles3@gmail.com sau la telefon 0732805052
8.4. După efectuarea Comenzii veți primi un e-mail sau un telefon de la b&r cycles SRL cu privire la detaliile Produselor comandate, costul total al Comenzii, inclusiv costurile de livrare, precum și un număr de identificare a Comenzii. Cumpărătorului i se va aduce la cunoștință disponibilitatea produselor prin e-mail sau telefon în maxim 48 de ore, cu excepția zilelor nelucratoare ( sambata si duminica ) si a sărbătorilor legale.
8.5. Transmiterea Comenzii de către Cumpărător și primirea emailului menționat la punctul 8.4. de mai sus, reprezintă doar o confirmare a faptului că această Comandă a fost recepţionată de B&R CYCLES SRL și nu formează un contract cu caracter obligatoriu.
 Acceptarea comenzilor și formarea contractului
8.6. În maxim 48 de ore de la transmiterea Comenzii, cu excepția zilelor nelucratoare ( sambata si duminica ) si a sărbătorilor legale, Cumpărătorul va primi un e-mail sau un telefon de confirmare a disponibilității Produselor comandate.
8.7. B&R CYCLES SRL va depune toate eforturile pentru livrarea tuturor Produselor comandate, dar își rezervă dreptul, fără a prezenta motivele aferente, să refuze o Comandă (înainte de a o fi acceptat). În cazul în care Comanda este refuzată de B&R CYCLES SRL, Cumpărătorul va fi anunţat în maxim 48 de ore de la momentul efectuării Comenzii, cu excepția zilelor nelucratoare ( sambata si duminica ) si a sărbătorilor legale
8.8. De îndată ce Comanda dumneavoastră e gata să fie expediată, B&R CYCLES SRLvă va trimite un e-mail de confirmare a expedierii Comenzii. Contractul se consideră valabil încheiat la momentul confirmării expedierii de către B&R CYCLES SRL pe un suport durabil, respectiv prin transmiterea e-mailului care confirmă expedierea comenzii către Cumpărător.
Prețurile noastre
8.9. Prețurile afișate pe site sunt exprimate în lei și includ toate taxele aplicabile.
8.10. TVA se aplică la valoarea legală de la data comenzii și este inclus în prețurile produselor și/sau serviciilor.
8.11. Prețurile produselor afișate pe Website exclud costurile de livrare și costurile altor servicii opționale pe care le-ați selectat.
8.12. Orice alte costuri suplimentare vor fi incluse în sumarul comenzii dumneavoastră afișat pe ecran înainte de confirmarea finală a comenzii dumneavoastră. Confirmarea comenzii presupune acceptarea acestor costuri. Erori ale prețurilor
8.22. B&R CYCLES SRL va depune toate eforturile pentru ca preţurile de pe Website să fie corecte. Cu toate acestea, este posibil să apară și erori. În cazul în care B&R CYCLES SRL descoperă o eroare legată de preţul unui Produs și/sau Serviciu comandat deja de către Cumpărător acesta va fi informat cât mai curând posibil despre eroarea produsă. În aceste situații, Cumpărătorul va avea opţiunea fie de a reconfirma Comanda la preţul corect, fie de a anula Comanda.
În cazul în care Cumpărătorul nu poate fi contactat, într-un termen rezonabil, folosind detaliile de contact pe care le-a furnizat în timpul procesului de comandă, B&R CYCLES SRL va considera Comanda anulată şi Cumpărătorul va fi notificat despre aceasta prin email.
8.23. În cazul în care Cumpărătorul decide anularea Comenzii, după ce a fost informat cu privire la preţurile corecte ale Produselor, însă anterior acestui moment a achitat deja prețul Produselor comandate, B&R CYCLES SRL va oferi o rambursare completă în cel mai scurt termen, dar nu mai mult de patrusprezece (14) de zile calendaristice de la anulare.
8.24. În măsura în care B&R CYCLES SRLnu a informat Cumpărătorul cu privire la prețurile eronate și a confirmat Comanda, conform prevederilor de mai sus, Contractul valabil încheiat va fi în mod corespunzător executat și Produsele vor fi livrate.
9. DISPONIBILITATE
9.1. Ofertele noastre de produse și servicii se aplică atât timp cât ele rămân vizibile pe site, cu excepția cazului în care sunt disponibile oferte speciale, caz în care termenul de valabilitate a acestor oferte va fi stipulat pe Website. Vă sfătuim să verificați disponibilitatea produselor pe pagina de informații relevante despre produs. În cazul în care un produs și/sau serviciu comandat nu este disponibil, B&R CYCLES SRL își rezervă dreptul de a anula comanda, caz în care veți fi notificat în consecință.
9.2. Dacă plasați o comandă pentru mai multe produse dintre care unul nu este disponibil, B&R CYCLES SRL vă va informa corespunzător. Restul comenzii va fi procesat și expediat către dvs. în termenul indicat pe Website.
10. LIVRARE
10.1. Unde livrăm? Unde prestăm serviciile?
Produsele sunt livrate la adresa furnizată de dumneavoastră în Comandă, doar pe teritoriul României.
Produsele vor fi disponibile pentru ridicare pe o perioadă de 3 zile , calculată din momentul expedierii către dvs. a e-mailului care menționează că acestea sunt pregătite și puteți să le ridicați. După această perioadă, comanda dvs. este anulată și produsele nu vor mai fi disponibile.
10.2. Livrăm la adrese unde locuiesc mai mulți proprietari?
În cazul în care se va face o livrare la o adresă cu mai mulți locatari, dvs. ați luat la cunoștință faptul că serviciul de livrare a comenzii oferit de B&R CYCLES SRL se efectuează la o adresă cu mai mulți locatari menționată în Comanda dvs., însemnând că o livrare poate fi primită de un terț.
Livrările către anumite zone care nu sunt ușor accesibile (cum ar fi regiuni muntoase la mare altitudine, etc) se vor face la cel mai apropiat oraș. După aceea, dvs. sunteți responsabil de aranjarea livrării la locul exact în care vă aflați. Acest serviciu poate fi supus unei taxe suplimentare, care nu va fi plătită de către B&R CYCLES SRL
10.3. Timpul de livrare
Timpul de livrare afișat pe site decurge din momentul în care produsele comandate sunt expediate din depozitele noastre, dar nu mai mult de 30 de zile după confirmarea expedierii comenzii pe site. Veți primi un e-mail în care vi se confirmă expedierea comenzii dvs.
10.4. Ce se întâmplă dacă nu sunt acasă atunci când se livrează comanda?
Dacă sunteți în imposibilitatea de a primi articolele livrate, veți fi contactat de către reprezentantul curierului pentru cel mult două încercări de livrare, într-un interval de 14 zile. Ulterior, coletul va fi returnat B&R CYCLES SRL
10.5. Verificați coletele la primire!
În ceea ce privește primirea coletelor B&R CYCLES SRL sfătuiește Clienții să verifice starea aparentă a coletelor la livrare. În cazul unei probleme (ambalaj deteriorat sau care lipsește) dvs.:
– trebuie sa verificati integritatea fizica a coletelor in momentul in care le primiti, in prezenta curierului, iar in cazul constatarii unor nereguli sa solicitati intomirea unui proces verbal de constatare a daunelor daca produsele prezinta urme de deteriorare. Orice reclamatie ulterioara nu va fi luata in considerare.
– trebuie să descrieți starea coletului refuzat în detaliu pe nota de livrare/AWB;
– trebuie să aveți semnătura operatorului de transport pe nota de livrare/AWB;
În situația în care livrarea nu este conformă cu Comanda dvs.B&R CYCLES SRL vă va trimite produsele lipsă/deteriorate în cel mai scurt timp posibil sau vă va rambursa, în funcție de alegerea dvs.
Livrarea produselor se va face la intrarea în incinta dvs. (apartament, curte, cladire de birouri, etc.). Reprezentantul curierului nu are obligația de a desface/monta/amplasa produsele în diverse locuri din incinta dvs.
11. POLITICA DE RETUR A PRODUSELOR COMERCIALIZATE PE www. brcycles.ro
11.1 PRINCIPII GENERALE
B&R CYCLES SRL pune la dispoziţia clienţilor săi posibilitatea returnării produselor achiziționate online de pe website-ul www.brcycles.ro.
B&R CYCLES SRL poate decide înlocuirea produselor returnate sau rambursarea contravalorii acestora.
11.2 CONDIȚII DE RETUR – BON FISCAL / FACTURĂ
Pentru realizarea returului este necesară prezentarea facturii B&R CYCLES SRL primită împreună cu produsul. Pentru finalizarea returului este necesară furnizarea datelor de identificare (nume, prenume, adresă de domiciliu), conform art. 319 din Codul Fiscal, și semnarea dispoziției de plată.
11.3 SITUAŢII ÎN CARE SE POT RETURNA PRODUSELE
Dacă produsele pe care le-aţi cumpărat nu sunt mărimea sau culoarea potrivite sau descoperiţi că nu sunt potrivite scopului pentru care le-aţi achiziţionat, B&R CYCLES SRL vă oferă posibilitatea returnării acestora în scopul schimbării sau rambursării contravalorii acestora.
11.4 IMPORTANT:
Pentru a fi acceptate la retur, produsele trebuie sa fie in aceeasi stare in care le-ati primit, să nu prezinte urme de utilizare / uzura, urme de lovituri sau componente / accesorii lipsa sau deteriorate, interventii neautorizate. Returnarea produselor se face in ambalajul original, cu etichetele initiale intacte, pentru a preintampina deteriorarea produselor in timpul transportului, certificatul de garantie in original si toate documentele cu care a fost livrat produsul. Daca produsele de returnat au fost insotite de eventuale cadouri, trebuie returnate si acestea. Transportul produselor se va face pe cheltuiala dumneavoastră.
11.5 ANALIZA RETURURILOR
B&R CYCLES SRL îşi rezervă dreptul de a analiza si decide acordarea sau nu a returului pentru fiecare solicitate în parte, tinandu-se cont de starea produsului returnat, termenul in care s-a solicitat returnarea produsului sau conditiile in care a fost returnat..
11.6 PROCEDURA DE RETUR
Returnarea produselor se va face pe cheltuiala dvs. prin intermediul unei companii de curierat aleasa de catre Dvs., excepție făcând situațiile în care s-a efectuat o greșeală în cadrul procesului inițial de livrare al comenzii. Returnarea produselor se face in ambalajul original, cu etichetele initiale intacte, pentru a preintampina deteriorarea produselor in timpul transportului, certificatul de garantie in original si toate documentele cu care a fost livrat produsul. Costul aferent returnarii produsului este costul de transport practicat de catre compania de curierat aleasa de catre cumparator. Pentru detalii complete consultati sectiunea „Politica de retur”
11.7 DREPTUL DE RETRAGERE
Conform articolului 9 din Ordonanța de Urgență nr. 34 din 2014 aveți la dispoziție 14 zile de la primirea produsului pentru a vă exercita dreptul de retragere, adică să returnați produsul fără a vă justifica decizia.
Pentru a vă exercita dreptul de retragere puteți să  trimiteţi solicitarea pe adresa de email brcycles3@gmail.com.ro împreună cu următoarele informaţii: nume şi prenume, număr comandă, IBAN, nume titular cont bancar, nume bancă, adresă bancă.
Returnarea produselor se va face pe cheltuiala dvs. prin intermediul unei compnii de curierat aleasa de catre Dvs. Returnarea produselor se face in ambalajul original, cu etichetele initiale intacte, pentru a preintampina deteriorarea produselor in timpul transportului, certificatul de garantie in original si toate documentele cu care a fost livrat produsul. Costul aferent returnarii produsului este costul de transport practiicat de catre compania de curierat aleasa de catre cumparator.
11.8 RECLAMAŢII ŞI SUGESTII
Pentru orice reclamaţii şi/sau sugestii în legătura cu returnarea produselor comercializate pe www.brcycles.ro vă rugăm să ne scrieţi pe adresa de e-mail brcycles.ro
Aceasta politică de retur este valabilă începând cu 11.11.2019
12. GARANTIE SI SERVICII POST-VANZARE
Articolul este deteriorat sau defect
12.1. Fără a aduce atingere garanției de vânzări care acoperă anumite produse vândute pe Website, onform Certificatului de Garanție. B&R CYCLES SRL e obligată să ofere garanție legală împotriva defectelor cât și garanție împotriva defectelor ascunse în conformitate cu legislația în vigoare, pentru toate produse vândute pe Website.
12.2. Anumite produse vândute pe Website sunt acoperite de o garanție specifică. Pentru detalii consultați Certificatului de Garanție
12.3. Cu toate acestea, această garanție nu acoperă problemele cauzate de uzura normală, neglijență, deteriorări sau utilizarea necorespunzătoare a articolului de către dumneavoastră, conform Certificatului de Garanție. B&R CYCLES SRL atrage atenția asupra defectelor și problemelor care pot fi cauzate de montarea, reglarea, utilizarea sau manipularea incorectă a produselor.
Cum îmi pot repara produsele defecte în perioada de garanție?
12.4. În cazul unei defecțiuni în perioada de garanție, contactați-ne pe brcycles3@gmail.com.ro sau la telefon 0732805052
12.5. În cazul în care defectul este cauzat de producătorul produsului, costurile de expediere / de transport vor fi suportate de B&R CYCLES SRL, dacă folosiți metoda de retur oferită de către B&R CYCLES SRL
12.6. Odată ce articolul a fost analizat de către B&R CYCLES SRL, care va verifica în special dacă acesta este acoperit de garanția de vânzare, articolul va fi reparat sau înlocuit. În cazul în care cauza problemei este acoperită de garanția de vânzăre și articolul nu poate fi reparat și nici înlocuit cu un articol identic sau echivalent, veți fi rambursați. În orice caz, în cazul în care problema este acoperită de garanția de vânzare, B&R CYCLES SRL vă va oferi cea mai potrivită soluție (înlocuirea părții defecte, înlocuirea articolului sau emiterea rambursării).
12.7. În cazul în care un produs este returnat fără un motiv întemeiat sau dacă nu ați citit și urmat instrucțiunile oferite pe Certificatul de Garantie oferit odată cu produsul, returnarea va fi considerată neconformă și prelucrată ca atare.
12.8. Puteți alege o altă metodă de returnare a articolul dvs., diferită de cea oferită de către B&R CYCLES SRL. De asemenea, puteți alege să încheiați o asigurare pentru pierderea, furtul sau distrugerea coletului dumneavoastră. B&R CYCLES SRL nu acoperă nici una din aceste cheltuieli și nu va fi răspunzător în cazul în care coletul dumneavoastră se pierde in timpul livrarii.
12.9. În cele din urmă, sunteți responsabil pentru ambalarea articolulului dvs., astfel încât să nu existe nici un risc de deteriorare pe durata transportului.
Pentru detalii suplimentare consultati sectiunea „Politica de retur”.
13. DREPTUL DE PROPRIETATE AL PRODUSELOR, TRANSMITEREA RISCURILOR, RASPUNDERE
13.1. B& R CYCLES SRL își va rezerva dreptul de proprietate asupra produselor cumpărate de Dumneavoastră până ce v-ați îndeplinit toate obligațiile, în special plata prețului integral al comenzii.
13.2. În cazul în care ați ales plata ramburs, proprietatea Produselor va fi transferată la livrare, după efectuarea plății din partea Cumpărătorului, la adresa indicată în Comandă (prin livrare se înțelege semnarea de primire a documentului de transport furnizat de curier).
13.3. Vânzătorul nu poate fi responsabil pentru daune de orice fel pe care Cumpărătorul sau oricare terță parte o poate suferi ca rezultat al îndeplinirii de către Vânzător a oricarei din obligațiile sale conform Comenzii și pentru daune care rezultă din utilizarea Produselor și/sau Serviciilor după livrare și în special pentru pierderea acestora.
13.4. La livrare, documentul care confirmă executarea corespunzătoare a livrării trebuie să fie semnat de către Cumpărător. Prin aceasta nu va fi afectat în nici un fel dreptul legal al Cumpărătorului de a notifica ulterior B&R CYCLES SRL în cazul în care constată un defect sau orice altă lipsă de conformitate a Produselor. Refuzul de semnare a documentul de livrare reprezintă refuzul de acceptare a Produselor;
13.5. După semnarea documentelor de livrare, Cumpărătorul dobândește posesia fizică a Produselor comandate. Din acest moment, Cumpărătorul preia toate riscurile asupra Produselor, respectiv riscul de pierdere sau de deteriorare.
13.6. În cazul în care Cumpărătorul nu este disponibil personal, poate desemna o terță persoană care să preia Produsele în numele său. Reprezentantul Cumpărătorului trebuie să fie o persoană cu capacitatea juridică necesară, respectiv să fi împlinit vârsta de 18 ani, pentru a putea primi, în numele Cumpărătorului, Produsele. Cumpărătorul este de acord ca B&R CYCLES SRL să se bazeze pe instrucţiunile reprezentantului ca şi cum ar fi propriile sale indicații.
14. DREPTUL DE PROPRIETATE INTELECTUALA
14.1. În conformitate cu Politica de confidențialitate, conținutul și materialele publicate pe Website, sunt integral în proprietatea exclusivă a B&R CYCLES SRL. Folosirea, fără acordul expres al B&R CYCLES SRL, a oricărui material publicat pe acest Website, se pedepsește conform legii. Denumirile B&R CYCLES SRL, www.brcycles.ro.ro si reprezentările grafice corespunzătoare sunt mărci înregistrate ale B&R CYCLES SRL
14.2. Prevederile din prezenta secțiune, precum și dispozițiile aplicabile din Politica de confidențialitate, nu vă împiedică să utilizați acest Website pentru a înregistra o Comandă online și a copia/utiliza/printa detaliile acesteia sau ale Contractului.
14.3. Clientului nu îi este permisă copierea, distribuirea, publicarea, transferul către terțe părți, modificarea și/sau alterarea, utilizarea, legarea la, expunerea, includerea oricarui Conținut în orice alt context decât cel original intenționat de către B&R CYCLES SRL, includerea oricărui Conținut în afara Website-ului, îndepărtarea însemnelor care semnifică dreptul de autor al  SRL asupra Conținutului precum și participarea la transferul, vânzarea, distribuția unor materiale realizate prin reproducerea, modificarea sau afișarea Conținutului, decât cu acordul scris expres al B&R CYCLES SRL 
14.4. Utilizatorii pot copia, transfera și/sau utiliza Conținut numai în scopuri personale sau non-comerciale, numai în cazul în care acestea nu intră în conflict cu prevederile Documentului.
14.5. Nici un Conținut transmis către Client sau Cumpărator, prin orice mijloc de comunicare (electronic, telefonic, etc) sau dobândit de acesta prin accesare, vizitare și/sau vizualizare nu constituie o obligație contractuală din partea B&R CYCLES SRL și/sau al angajatului/prepusului Br&R CYCLES SRL care a mijlocit transferul de Conținut, în cazul în care aceasta există, față de respectivul conținut.
14.6. Este interzisă orice utilizare a Conținutului în alte scopuri decât cele permise expres prin prezentul Document sau de acordul de utilizare care îl însoțește, în cazul în care acesta există.